TACK Örebro!

 

Idag blev det runt sju timmar i bilen. Vaknade klockan fem, satt i bilen halv sex, och var framme vid niotiden. Klockan tio drog vi igång hos Fredriks Gourmet & Bar i Örebro. En restaurang av döva, med döva, för alla!

Med hjälp av två trevliga tolkar genomfördes föreläsningen på drygt 1,5 timme, sedan blev det mat åt alla. Och för min del även intressanta diskussioner, utbyte av erfarenheter och en del signeringar av min bok. En märklig känsla, det sistnämnda…

Jag rullade hemåt trött men glad. Glad för det fina bemötande jag alltid får när jag är ute och föreläser. Idag var det särskilt kul att föreläsa om frågor som rör dövhet, i just Örebro. Den stad i Sverige som har flest döva och där teckenspråket är en naturlig del av gatubilden.

Ett stort tack till inbjudan riktas till Dövas Förening i Örebro och DHB Mellersta. Och ett ännu större tack till alla som kom, diskuterade och förgyllde min dag!

Lämna ett svar